Dodaj opinie

Opinie

Data: 2017-06-23 20:59:47

Autor: Anna Barańska

Opinia:
Cudowny zespół sprawił, że nasze wesele wszystkim zapadło w pamięć! Konkursy czy zabawy rozbawią do łez. Kamerzysta i fotograf również na najwyższym poziomie!
Dziękujemy za wszystko :)

Ania i Marek
sierpień 2013


Data: 2016-11-21 22:03:23

Autor: Jola i Maciek

Opinia:
Gościliśmy na swoim weselu fotografa, kamerzystę oraz zespół muzyczny i jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości świadczonych usług całej ekipy. My bawiliśmy się świetnie, goście jeszcze lepiej- co dobrze widać na świetnie zmontowanym filmie z wesela :). Poczucie humoru, wodzirejka i talent całej ekipy jest największym atutem.


Polecamy i pozdrawiamy!
Jola i Maciek
20 sierpnia 2016


Data: 2016-08-15 21:35:18

Autor: Justyna i Mateusz

Opinia:
Gorąco polecamy!
Zespół zadbał o świetną zabawę, a kamerzysta i fotograf o cudowne pamiątki...
Cieszymy się, ze towarzyszyli nam w tym wielkim dniu.
Nie zapomnimy tych chwil nigdy. Bardzo zaangażowani, uśmiechnięci, profesjonalni... Dziękujemy za wspaniałą zabawę - cieszymy się, ze my oraz nasi goście tak świetnie się bawili i tak dobrze wspominamy wszyscy ten dzień. DZIĘKUJEMY!!!


Data: 2016-06-04 09:06:54

Autor: Justyna i Janusz

Opinia:
2.06 odbyło się nasze wesele i dzięki Wam było wspaniale. Goście i my(nowożeńcy) jesteśmy bardzo ale to bardzo zadowoleni. Bardzo dobra oprawa muzyczna wraz z doskonalą pracą wodzireja :) ciekawe gry i zabawy. Polecamy wszystkim i jeszcze raz dziękujemy:) do zobaczenia na kolejnych imprezach


Data: 2016-05-12 18:02:01

Autor: Katarzyna Kukuła

Opinia:
Swietny zespol wszyscy bardzo dobrze sie bawili. Bardzo profesjonalni. Kamerzysta super. Ze wszystkim polegalismy na nich i nie zawiedlismy sie. Bylo super dziekujemy


Data: 2016-04-26 22:12:57

Autor: Julia

Opinia:
Bardzo polecam! Za całokształt, za zaangażowanie, za profesjonalizm, za zrozumienie, za cenne rady, za wykonanie filmu i zdjęć oraz za cierpliwość :)


Data: 2016-03-23 08:38:02

Autor: Krzysztof

Opinia:
Najlepsza ekipa na świecie. Będę polecał


Data: 2016-03-17 21:34:25

Autor: Mariusz

Opinia:
Po prostu super.
Rewelacyjna ekipa. Zgrana w szczegółach, rozumiejąca się bez słów, dobrze się bawiąca i przede wszystkim dla Młodej Pary a to najważniejsze